IJsseizoen

Het IJsseizoen loopt traditioneel vanaf Pasen t/m de Herfstvakantie maar trends laten zien dat er ook vraag is naar heerlijke ijsproducten buiten deze periode. Er zijn zelfs ijssalons die hun deuren al weer openen in Februari, ook IJssalons die 12 maanden per jaar geopend zijn en heel innovatief inspelen op de verschillende seizoenen. Feit, ijs is een impuls product, een product dat u makkelijk kunt toevoegen aan uw huidige assortiment in een ijsvitrine naar wens. Kortom ijs is altijd een goed idee!

Het concept

Door onze huur of huur/koop oplossing kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met uw eigen IJssalon. Als u zich verdiept in de aanschaf van een nieuwe ijsvitrine zal u schrikken van de gigantische prijzen. Een exclusieve ijssalon is daarom niet voor iedereen weggelegd, en zeker niet in de huidige tijd waar wij allen in leven. De IJscorner speelt hier op in om het voor iedere (startende) ondernemer mogelijk te maken zijn of haar eigen ijssalon te beginnen d.m.v. een huur constructie! Door samen in gesprek te gaan en u uw wensen uitspreekt, kijken wij van de IJscorner graag welke ijsvitrine passend is voor u. Uw wens is maatwerk, wij zullen het volgende van u willen weten:

 • Wat is de gewenste huurperiode? Wilt u het eerst een termijn proberen, geen probleem dat is het mooie van ons huurconcept. Na de afgesproken termijn zit u nergens aan vast!
 • U bent vrij in uw keuze van ijsleverancier. De IJscorner raadt u aan een leverancier te kiezen die als eerste goed past bij uw wensen maar ook welke bij u in de buurt is gelegen. Bij drukte in het ijsseizoen is het prettig om snel uw ijs geleverd te krijgen. Laat u goed voorlichten door uw ijsleverancier over de ingrediĆ«nten waar het ijs uit bestaat en zeer belangrijk, hoe dient het ijs bewaard te worden met de daarbij gewenste tempraturen?
 • Is het ijs door de leverancier hoog gedecoreerd opgemaakt in ijsbakken van RVS of plastic? Ook dit is een belangrijke vraag om u een juiste ijsvitrine te kunnen offreren. Wij leveren de ijsvitrine standaard exclusief ijsbakken. Normaliter zal de ijsleverancier het ijs direct storten in 5 liter ijsbakken (standaard maat) mocht dit toch anders zijn, laat ons dit weten!
 • Hoeveel smaken wilt u verkopen? Wij stemmen de ijsvitrine af op het aantal gewenste bakken met ijs die u wilt verkopen.
 • Wat is zijn de afmetingen van het pand/winkelruimte waar u uw prachtige salon gaat realiseren? Wij denken graag met u mee welke ijsvitrine passend is in uw aankomende salon.
 • Hoe is uw stroomaansluiting, laat vooraf levering uw elektra checken door een elektricien.
 • Na een heerlijk zonnige dag ijsjes verkopen, hoe gaat u uw overige voorraad ijs bewaren? Ook biedt de IJscorner bewaar vrieskasten aan! Vraag ons naar de mogelijkheden.
Uit voorraad leverbaar

Door een samenwerking met de IJscorner kunt u op zeer korte termijn al beginnen met verkopen! Bij onze producten ziet u direct of wij de door uw gewenste ijsvitrine voorradig hebben. Onze jong gebruikte ijsvitrines zijn stekkerklaar, in zeer goede conditie en voor levering uitvoerig technisch gecheckt door een van onze monteurs. Met recht Plug and Play te noemen. Neem snel contact met ons op, we kijken ernaar uit!

Promotie materiaal

Wij kunnen u van dienst zijn met extra opties om uw ijssalon opvallend te laten starten. Onder andere met:

 • Volledige plaatsing, installatie en het in bedrijf stellen van de schepijsvitrine
 • 2 stuks Parasols met ons "De IJscorner" logo
 • 2 stuks Beachflags op metalen voet met ons "De IJscorner" logo
 • Statische ruitstickers met ons "De IJscorner" logo