Partners; producenten van ambachtelijk schepijs

De Jong’s IJs

De Jong’s ambachtelijk ijs

Vers, verser, verst. Wij geloven er heilig in. Onze oprichter banketbakker Harke de Jong uit het Friese Lippenhuizen begon in 1947 ijs te maken van echte volle melk, suikers uit de fabriek in Groningen en mooi fruit welke zelf verwerkt wordt. Van vers naar vers noemde hij dat. En eigenlijk doen wij een kleine 70 jaar later niets anders.

In onze moderne ijsmakerij maken wij ambachtelijk en handgemaakt schepijs. Bij ons geen fabriek met grote slangen en leidingen maar een grote ijskeuken met ijsmachines die ijs in kleine charges maken. Bij ons is vers dan ook echt vers. Door zelf ons ijs te maken, het zelf te bezorgen houden we de lijnen kort tussen onze ijskeuken en uw vitrine.

Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Met tientallen ijssalons die wij beleveren zijn wij helemaal gespecialiseerd in ijssalons & ijscorners. IJs hoort niet alleen lekker te zijn maar er ook fantastisch uit te zien. Wilt u eens een kijkje nemen in onze vitrine? Bekijk dan deze link: https://dejongsijs.nl/ijsgroothandel/eigen-ijssalon/

Meer weten? Dan eten we graag een ijsje met je. Bij deze ben je uitgenodigd

Bekijk de website

IJscorner-Italini-gelato-logo

Italini Gelato

Italini Gelato is dé Nederlandse producent en leverancier voor ijssalons en horeca voor ambachtelijk Italiaans schepijs en bijproducten. Het altijd verse schepijs wordt met veel passie volgens een eeuwenoud Italiaans recept bereid en heeft haar succes al lang en breed bewezen.

Alleen de meest verse en natuurlijke ingrediënten volstaan om een perfecte smaak te creëren die zorgt voor een bijzondere smaakbeleving van ons ijs. Bij Italini Gelato heeft u keuze uit bijna 50 verschillende smaken Italiaans ijs. Bovendien staat Italini Gelato bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maak kennis met Italini Gelato en proef de sensationele romige smaak van dit exclusieve, ambachtelijke Italiaanse schepijs!

Bekijk de website

Talamini

Talamini Deventer is naar men zegt de grootste ijssalon van de wereld. Het is een 120 meter lange pijpenla van achter elkaar liggende panden, die door de Italiaanse bouwmeester Eduardo Gellner in een ultiem lusthof is herschapen en van de Brink tot de Grote Overstraat loopt, onderweg enkele bekoorlijke tuinen passerend.

Bekijk de website

Senso-Gelato

Eerlijk en vanuit passie bereid

Senso-Gelato komt tegemoet aan het gevoel van luxe en creativiteit door rijk gedecoreerde innoverende producten. Adembenemende combinaties die een prachtige eenheid vormen door op elkaar afgestemde geur, textuur en kleur.

Authentieke en eerlijke ingrediënten vormen de basis van onze eigentijdse ijsrecepturen. De Senso-Gelato missie: Pure smaakbeleving door gebruik van biologische ingrediënten.

Geniet van de ijscreaties van Senso-Gelato, ontdek de magische wereld van fluweelzachte, romige en pure smaken. De ultieme zintuigprikkelende ervaring.

De sorbet-ijssoorten van Senso-Gelato. Met respect voor de pure smaakbeleving van het mooiste zongerijpt fruit, vol van smaak en vooral heel lekker!

Bekijk de website