IJsvitrines

IJS is een impuls product, een product dat u makkelijk kunt toevoegen aan uw huidige assortiment in een compacte ijsvitrine.

Het IJsseizoen loopt traditioneel vanaf Pasen t/m de Herfstvakantie maar trends laten zien dat er ook vraag is naar heerlijke ijsproducten buiten deze periode. Er zijn zelfs ijssalons die hun deuren al weer openen in Februari, er zijn ook IJssalons die 12 maanden per jaar geopend zijn en heel innovatief inspelen op de verschillende seizoenen.

De IJscorner biedt u 9 verschillende concepten aan variërend in de grootte en soort product, zo is er zelfs voor de kleinste ruimte nog een IJscorner concept mogelijk! Door onze huur en lease oplossingen kunt u op een laagdrempelige manier beginnen met uw eigen IJssalon. Zonder gigangtische investeringen waar een grote internationale producent van ijsmachines over spreekt. Een exclusieve IJSsalon is niet voor iedereen weggelegd, en zeker niet in de huidige licht stijgende economie.

Met de IJscorner kunt u morgen al beginnen met verkopen! Nu denkt u vast; tuurlijk die slogan gebruikt iedereen, eerst zien dan geloven! En terecht!  Veel van de Funky Oplossingen zijn bij ons gewoon op voorrraad! Vind u het moeilijk om uw keus te maken gebaseerd op een klein gephotoshopt plaatje? Spring dan even in uw auto, trein, bus of tuktuk en kom gewoon langs, wij adviseren u graag!

IJS van wie?

Bij ons bent u vrij te kiezen welk ijs u wilt verkopen, gaat u lekker uw eigen ijs maken?  Of kiest u liever voor dat heerlijke biologische ijs van de ijsproducent om de hoek? Of u nu kiest voor een leverancier van verpakte handijsjes bijvoorbeeld Boerderijs of voor een exclusieve producent van salonwaardig IJs; U als ondernemer bepaald! Heerlijk toch? Om u te helpen in uw keus hebben wij van de IJscorner alvast ons huiswerk gedaan en enkele IJsproducenten voor u op een rijtje gezet, u vindt deze bij de pagina ‘partners’ op onze website. Klik hier

Naast de benodigde ‘bewaar’ en/of ‘verkoop’ apparatuur biedt de IJscorner u nog veel meer! Van sorbetijs kunt u bijvoorbeeld heerlijke Yogurt ijsjes met een ruime keus uit toppings aanbieden, of wat dacht u van een overheerlijke milkshake geserveerd uit een State of the Art en vooral multi inzetbare machine waarin u de volgende dag heerlijk softijs kunt tappen!